jump to navigation

Discutii Generale

Pentru a nu incarca inutil celelalte pagini si a ramane strict legate de motoare si masini, aveti aceasta pagina unde puteti purta discutii generale despre orice.

Comentarii»

201. Alexandra - 2 Mar 2015

Buna! Am un polo vi din 2010, 1.6 disel si ieri intr’o depasire pe Tihuta, cand am turat’o undeva la 4000, dintr’o data am simtit ca nu mai trage si mi s’a aprins in bord engime management lamp intermitent. Am oprit imediat motorul si cand l’am pornit din nou initial nu mi s’a mai aprins, dar dupa vreo 200 de m. mi’a aparut iar si pe langa, mi s’a mai aprins si cel de la motor. Nu ma lasa sa o turez mai mult de 3000. Mi’a pus’o un prieten pe tester si mi’a iesit: Rampa combustibil/presiune sistem scazuta; intermitent…what’s that? Mi’a zis ca e posibil sa fie un senzor dus si sa speram ca nu’s probleme la pompa de inalta sau turbina. Mi’a curatat senzorul, dar cand mi’a pus testeul iar mi-a iesit aceeasi chestie. Mi’a sters eroorile si am iesit cu ea de i’a dat talpa, s’a mai “innecat” de doua ori apoi si’a dat drumul. In principal cand sare de 4000 de turatii simt cum se inneaca. Stie careva despre ce’i vorba?

202. Nicu - 2 Mar 2015

Buna ziua ,sun detinatorul unui Touran 1,9 77 kw BLS 2008 6+1 ,pana astazi nici o problema am plecat cu masina de acasa totul ok pana la semafor ,mam oprit la semafor si cand sa plec SURPRIZA nu intra in viteza ,intr-un sfarsit am bagato in viteza dar foarte greu . Ce am observat ca daca este motorul pornit intra foarte greu in viteza dupa multe incercari ,iar daca nu este motorul pornit intra usor in toate vitezele .Mam gandit sa nu mai fie lichid in cutia de viteza ?Sau sa se fi dus ,,placa de presiune,, A mai patit cineva asa ceva ? Va multumesc !

203. Anonim - 21 Mar 2015

am si eu o problema,am un vw polo 1998 si pe drum cu denivelari imi bate ceva pe dreapta dar bataia se simte putin si in volan,ce poate sa fie? va rog ajutati-ma!!


Comentati, intrebati sau raspundeti...

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Urmărește

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 127 other followers

%d bloggers like this: